LED kabel Micro USB

Kabel met LED-verlichting voor Micro USB apparaten

Niet op voorraad

Deze opvallende kabels maken gebruik van LED technologie, waardoor het opladen van uw mobiele apparaten naast functioneel ook nog eens leuk wordt! Verbind de kabel met het mobiele apparaat dat u wilt opladen en u zult de LED verlichting door de kabel zien stromen terwijl het apparaat wordt opgeladen. De snelheid van de lampjes neemt af naarmate de batterij van het apparaat voller wordt. Wanneer de batterij voor 100% opgeladen is, blijven de lampjes stil staan.

Met deze kabel van hoogwaardige kwaliteit kunt u uw smartphone, tablet of ander mobiel apparaat snel en veilig opladen. Verbind de USB zijde van de kabel met de USB poort van een laptop of desktop computer om gelijktijdig te laden en te synchroniseren. U kunt ook gebruik maken van een USB adapter (niet inbegrepen) om het apparaat via de netstroom op te laden.

Deze LED kabel is geschikt voor smartphones en tablets, waaronder: Samsung Galaxy, Sony Xperia en LG. Ook geschikt voor andere apparaten met een Micro USB ingang zoals eReaders en navigatiesystemen. 

Specificaties

• Lengte kabel: 0.8m
• Geschikt voor Micro USB apparaten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LED kabel Micro USB
Uw waardering