Avanca Wireless Earbuds - Black - T1

Avanca T1 - Draadloze Oordopjes – Bluetooth – TWS - Zwart
Op voorraad
€ 34,95

Met de Avanca T1 draadloze oordopjes geniet je optimaal van je favoriete nummers met volledig draadloze vrijheid. Geniet van een diepe bass en hoogwaardig geluidskwaliteit in een compact en stijlvol design. De earbuds verbinden automatisch met je iPhone of Android telefoon via Bluetooth. Hierdoor luister je direct naar je favoriete muziek als je de oordopjes uit de oplaadcase haalt. Muziek pauzeren, hervatten en schakelen naar een volgend nummer doe je eenvoudig via de touch bediening. Ook telefoontjes beantwoorden en ophangen doe je met slechts een tik op de oortjes.

Deze draadloze oordopjes zijn perfect voor dagelijks gebruik met een accuduur van tot wel 30 uur. De oordopjes en compacte oplaadhouder zijn uitgevoerd in stijlvol zwart en zijn afgewerkt met gouden accenten.

Krachtig en helder geluid
Met de Avanca T1 draadloze oordopjes geniet van je krachtig en helder stereo audio. De drivers zorgen voor groots geluid en een diepe bass. Zo geniet je nog meer van je muziek.

Totale accuduur van 30 uur
Deze TWS draadloze oordopjes zijn perfect voor dagelijks gebruik met een totale accuduur van tot wel 30 uur. Luister 3 uur non-stop naar muziek op één volle lading (op 70% volume) en krijg extra luistertijd door de oplaadcase. Als de case leeg is laad je deze binnen 1 à 2 uur volledig op via micro USB (kabel inbegrepen).

Eenvoudige touch bediening
Audio pauzeren, hervatten, doorgaan naar een volgend nummer of terug naar een vorig nummer doe je eenvoudig via de touch bediening op de oortjes. Ook inkomende oproepen beantwoorden en weigeren doe je met slechts een tik op de earbuds.

Automatische Bluetooth verbinding
De Bluetooth oordopjes verbinden automatisch met je device als je ze uit de oplaadcase haalt, zo zijn ze meteen klaar voor gebruik als je ze indoet. Deze oortjes zijn geschikt voor iPhones, Android toestellen (Samsung, Huawei, Sony etc.) en andere Bluetooth devices zoals een laptop en tablet.

In de verpakking

1x Avanca T1 draadloze oordopjes
1x Oplaadcase
1x Micro-USB oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

  • Bluetooth 5.0
  • Batterij capaciteit oplaadcase: 300 mAh
  • Luistertijd tot 3 uur (70% volume)
  • Standby tijd tot 30 uur
  • Draadloze afstand: 10 meter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avanca Wireless Earbuds - Black - T1
Uw waardering