Avanca ToughGlass Blue Ray Filter voor iPad

Screen protector gemaakt van hoge kwaliteit Japans glas met speciale Blue Ray filter. Beschermt uw iPad scherm tegen barsten en krassen en uw ogen tegen schadelijk blauw licht. 

Op voorraad
Vanaf € 29,95

De iPad is niet meer weg te denken uit ons leven. Maar hoe handig hij ook is, de tablet is één van de grootste vijanden van een goede nachtrust. Niet alleen doordat ‘nog één aflevering van Mad men’ vaak leidt tot uren Don Draper intriges, maar voornamelijk door het blauwe licht dat door het mobiele apparaat wordt afgegeven. Onderzoeken van onder andere Harvard tonen aan dat dit deel van het lichtspectrum een negatieve invloed heeft op melatonine, het hormoon dat onze slaap reguleert.

Blauw licht zorgt echter niet alleen voor een slechte nachtrust, ook gedurende de dag kan het vervelende klachten veroorzaken. U herkent het gevoel van droge ogen, een wazig zicht of hoofdpijn vast wel na al die uren naar uw iPad gestaard te hebben. Deze symptomen van eye fatigue of eye strain zijn erg hinderlijk en vermoeiend. Last but not least verhoogt blootstelling aan blauw licht het risico op blijvende schade aan de retina en de kans op Age Related Macular Degeneration (AMD).

Geen gebroken nachten én geen gebroken scherm

De meest simpele oplossing is uiteraard het minder gebruiken van uw iPad. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een verlaging in het gebruik van mobiele apparaten neemt de blootstelling aan blauw licht daarnaast niet weg. De Avanca ToughGlass™ Blue Ray Filter biedt de ideale oplossing en beschermt u zowel uw ogen als uw tablet.

De Avanca ToughGlass™ Blue Ray Filter is een screenprotector gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit Japanse glas wordt dankzij een zorgvuldig 10-stappen proces geproduceerd. ToughGlass™ heeft een hardheid van 9H (op de schaal van Mohs) en is daarmee gegarandeerd krasvrij. U kunt dus zonder zorgen uw sleutels in uw tas naast uw tablet bewaren.

Naast bescherming tegen krassen absorbeert de Avanca ToughGlass™ Blue Ray Filter de schokken bij een eventuele val van uw iPad. Hiermee voorkomt u dat er een barst komt in uw dure beeldscherm en verlaagt u het risico op hoge reparatiekosten.

Naast bescherming van het mobiele apparaat worden dankzij deze speciale versie van Avanca ToughGlass™ ook uw ogen goed beschermd. Dankzij de blue ray filter die zich in het glas bevindt, wordt het schadelijke blauwe licht gefilterd. Dit vermindert klachten als droge ogen en hoofdpijn en verlaagt de kans op verstoring van het slaapritme.

Geen luchtbelletjes

De Avanca ToughGlass™ Blue Ray Filter is slechts 0,33 mm dik. Dankzij het gebruik van een siliconen laag ‘kleeft’ de screenprotector automatisch aan uw scherm. Waar er bij ‘gewone’ screen protectors vaak lelijke luchtbelletjes achterblijven, is dat bij deze screenprotector niet het geval. De gevoeligheid van uw scherm wordt niet beïnvloed door het gebruik van ToughGlass™ Blue Ray Filter. Dankzij een speciale coating is de screenprotector beschermd tegen vingerafdrukken en vetvlekken.

Specificaties

  • Hoge kwaliteit Japans veiligheidsglas
  • Hardheid 9H
  • Dikte: 0,33 mm
  • Uitvoering met blue ray filter tegen schadelijk blauw licht
  • Vermindert eye fatigue en eye strain klachten als hoofdpijn en droge ogen
  • Te gebruiken in combinatie met een bumper of case
  • Oleophobische coating tegen vingerafdrukken
  • Eenvoudig aan te brengen zonder vorming van luchtbelletjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avanca ToughGlass Blue Ray Filter voor iPad
Uw waardering