Sinji Smart Wifi Stekker - Wit

Zolang u toegang heeft tot internet, kunt u uw huishoudelijke apparaten op afstand bedienen, Gebruik uw mobiele telefoon om een waterkoker op afstand aan te zetten, de lampen in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger in gebruik te nemen of de boiler aan te zetten. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve en gratis te gebruiken app.
Op voorraad
€ 48,34Zolang u toegang heeft tot internet, kunt u uw huishoudelijke apparaten op afstand bedienen, Gebruik uw mobiele telefoon om uw apparaten op afstand aan te zetten, de lampen in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger in gebruik te nemen of de boiler aan te zetten. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve en gratis te gebruiken app.

Het slimme stopcontact werkt rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant om uw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elk stopcontact en communiceer eenvoudig met hen op naam wanneer u een spraakopdracht geeft. U kunt ook een groep voor al uw slimme apparaten maken en ze allemaal in één opdracht beheren..

Het slimme stopcontact werkt met elke Wi-Fi router zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice. Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om gewone kleine apparaten thuis gebruiksvriendelijker te maken.

Piekeren over het al dan niet uitschakelen van de verlichting of het uitschakelen van uw apparaten tijdens het reizen is voorbij. Bekijk de status van uw apparaten op elk gewenst moment via de app en bedien de aan / uit schakelaar om elektriciteit te besparen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sinji Smart Wifi Stekker - Wit
Uw waardering