Bestverkocht

Merken

Er zijn 29 merken

 • AVANCA®

  AVANCA® is een kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem. Functionaliteit en innovatie gaan hand in hand bij de producten die door het jonge, ambitieuze team van AVANCA® worden ontwikkeld.

 • Bluelounge

  Door de altijd juiste en stijlvolle combinatie van vorm en functionaliteit is Bluelounge te omschrijven als een echt designermerk. In alle producten komt het oog voor detail tot uitdrukking, of het nu om kabelmanagement of om tassen gaat.

 • Bodyguardz

  BodyGuardz is opgericht in 2002 en biedt beschermende accessoires voor veel verschillende mobiele apparaten, waaronder mobiele telefoons, PDA’s, mediaspelers, spelcomputers, camera’s, en GPS apparatuur.

 • BSXinsight

  BSX Athletics is een sporttechnologiebedrijf dat slimme technologie ontwikkelt voor atleten. Vanuit Austin, Texas, USA transformeert BSX de manier waarop atleten trainen en meten. Het bedrijf is opgericht in 2012 met de missie om atleten hun persoonlijke records te laten verbeteren door relevante, toegankelijke en resultaat gerichte inzichten te geven. 

 • Catalyst

  Catalyst is opgericht door avontuurlijke enthousiastelingen die andere mensen wilden inspireren om naar buiten te gaan en het avontuur op te zoeken.

 • ClickGo

  De ClickGo serie bestaat uit fitnessaccessoires voor de smartphone met een stevig en uniek kliksysteem. Doordat de case makkelijk verwijderbaar is, kunnen oproepen of berichten snel worden beantwoord en muziek worden gewijzigd tijdens het sporten of reizen. Just click and go!

 • Earhoox

  Earhoox™ maakt een einde aan uitvallende oordopjes! Bevestig Earhoox™ heel simpel om je oordopjes en geniet vrij van je muziek zonder zorgen. Je muziek zegt veel over je. Net als je dagelijkse bezigheden. Je muziek hoeft vanaf nu geen belemmering meer te zijn voor je dagelijkse bezigheden.

  0 producten
 • Fitletic

  The mission of Fitletic is to enhance your performance and enable you to unleash your inner athlete without comprosing comfort. Fitletic creates innovative gear that is inspired exclusively by your needs. All products are careffully designed to deliver an unparalleled experience to each and every time you gear up and go. Quality and reliability are at the core of everything we do past, present and future.

  0 producten
 • Happy2Print

  0 producten
 • HoodiVision

  HoodiVision heeft de PadHat ontworpen waarbij de iPad wordt beschermd tegen zonlicht en ander lichtinval. Ideaal voor in de tuin, bij het zwembad, in de auto en op het strand. Ook voor zakelijke doeleinden is de PadHat uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld in de bouw, het vliegen met drones en het maken van fotoshoots.

 • Humanscale

  De producten van Humanscale worden ontwikkeld op basis van hoe mensen feitelijk werken - waar ze dan ook werken, om ze comfort te bieden van een moeiteloos en ergonomisch verantwoord gebruik.

  0 producten
 • iLuv

  iLuv Creative Technology is de belangrijkste leverancier van de meest uitgebreide lijn van accessoires voor mobile lifestyle. Geboren in New York City, het hart van design en innovatie, is iLuv uitgegroeid tot een wereldwijd premium merk die zowel media- als consumentenrespect heeft vergaard onderweg.

  0 producten
 • Kanex

  Kanex heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van producten en oplossingen op het gebied van Apple en iOS verbindingen en aansluitingen

 • LAUT

  LAUT is een lifestyle merk dat diverse cases heeft ontworpen voor de iPhone en iPad. De collectie bestaat uit slanke cases in vrolijke kleuren die de device compleet beschermen tegen krassen, stoten en vuil.

 • Mophie

  Dit merk wordt alom erkend en geprezen voor haar creatieve ontwerpen en innovatieve oplossingen. mophie is de trotse ontwikkelaar van de juice pack, de allereerste draagbare batterijcase die het ‘Works with iPhone’ label draagt en erkend wordt door Apple Inc.

 • Native Union

  Native Union is gewijd aan het produceren van producten die communicatie terug moeten brengen naar hoe ze hoort te zijn: eenvoudig en aangenaam.

 • Nifty

  Nifty is een jong en ambitieus bedrijf in Manchester dat technische hardware ontwikkelt voor de consumentenelektronica markt. Nifty heeft haar eerste product in 2012 gelanceerd op Kickstarter en staat sindsdien bekend als één van Europa's meest opvallende start-ups. De MiniDrive werd namelijk het hoogst gefundeerde UK hardware project ooit op Kickstarter en belooft daarom veel voor de toekomst.

 • Ockel

  Ockel (geïnspireerd op de achternaam van de eerste Nederlandse astronaut in de ruimte) ontwikkelt innovatieve hardware producten. In oktober 2015 lanceerde Ockel de populaire Sirius B, de eerste complete Windows 10 PC op smartphoneformaat.

 • Prodector

  Het merk Prodector biedt beschermproducten voor alle mogelijke DJ apparatuur, waaronder mixers en Pioneer CDJs en controllers.

 • The Joy Factory

  The Joy Factory is opgericht door een team van designers met meer dan 40 jaar ervaring in de Consumer Electronics sector. The Joy Factory is uitgeroepen als International CES Innovations ‘2013 Design and Engineering Awards Honoree’

 • Thule

  Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

  0 producten
 • Tune Belt

  In 1983 tijdens een vakantie in de Wyoming Teton Mountains, Tune Belt's oprichter en eigenaar Richard Wagner, ontdekte de oplossing voor een probleem waar hij tegen aanliep. Als een fervent hardloper werd Wagner uitgedaagd om een draadgbare radio of muziekspeler te dragen tijdens het sporten zonder dat het zou stuiteren, verschuiven, trekken en klitten. Tijdens een klim gebruikte een vriend een neopreem riem voor een zonnebril. Wagner realiseerde op dat moment het potentieel van het lichtgewicht, elastische en zachte materiaal.

  0 producten
 • Van der Spek

  Van der Spek Lederwaren vertegenwoordigt ervaring, kennis, vakmanschap en exclusiviteit die tot uiting komt in hun lederen iPadcase.

  0 producten
 • Verbatim

  Verbatim heeft al vanaf zijn oprichting in 1969 de ontwikkeling van gegevensopslagtechnologie vorm gegeven. Van floppy's tot cd's, dvd's en high-definition Blu-ray-media, externe vaste schijven, flashgeheugenkaarten, USB-stations en SSD's: de reikwijdte van Verbatims uitgebreide productaanbod wat opslag betreft is ongeëvenaard.

  0 producten
 • Vogel's

  Bedrijven en mensen over de hele wereld gebruiken het assortiment steunen en bevestigingssystemen van Vogel's om hun audiovisuele en multimediale ervaringen te verbeteren.

 • Wahoo Fitness

  Wahoo biedt de perfecte digitale sportondersteuning voor hardlopers, fietsers en fitnessenthousiasten. 

 • Woodcessories

  Ontdek Woodcessories hoesjes en de andere houten accessoires van dit luxe merk. Alle producten van dit merk worden uit natuurlijke materialen zoals hout en leer gemaakt, en dat gebeurt bovendien grotendeels met de hand. Ieder product is daardoor een individueel product met karakter waarmee u uw apparaten op volstrekt unieke wijze kunt beschermen.

 • Xtenex

  XTENEX® Veters zijn de beste elastische veters in de wereld en zijn populair bij professionele atleten; van golfers, duurlopers tot triatleten. Ze zijn ook perfect voor iedereen met casual schoenen, senior schoenen, orthopedische schoenen, medische schoenen, diabetische schoenen, kinderschoenen en alles er tussenin.

  0 producten