Hombli Starterkit – Smart Lamp Wit & Gekleurd Licht - Slimme Camera – Slimme Stekker

Op voorraad
€ 129,95

Met de Hombli smart home starterkit haal je alles in huis om je woning slimmer te maken! Compleet met de gebruiksvriendelijke Hombli app, waarmee je de smart home-apparaten in deze starterkit eenvoudig installeert via wifi en bedient via je smartphone.


Deze starterkit bevat de volgende inhoud:
• 1x Smart Bulb E27
• 1x Smart Indoor Camera
• 1x Smart Socket

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening


Gemakkelijk installeren via wifi

De smart home-apparaten van Hombli installeer je binnen no time! Via de gratis Hombli app koppel je de apparaten in deze starterkit snel en gemakkelijk aan je wifi-netwerk. Extra accessoires zoals een bridge of hub zijn overbodig.

Bediening via je smartphone

Met de Hombli app (voor iOS en Android) bedien je alle Hombli apparaten via je smartphone vanaf waar je ook bent. Met slechts één app, bestuur je moeiteloos al je Hombli apparaten, stel je tijdschema's in en creëer je eenvoudig scènes en automatisering. De app is beschikbaar in o.a. Nederlands en Engels.


Bediening met je stem

Vraag Alexa of de Google Assistent om je Hombli smart home-apparaten te bedienen! Koppel Hombli aan slimme speakers zoals Google Home (Mini) en Amazon Echo en bedien je smart home met spraakbediening.

Veilig en betrouwbaar

Hombli bied je een veilige en betrouwbare smart home ervaring. Onze slimme apparaten maken gebruik van een versleutelde server in Europa, zo blijven je gegevens veilig én anoniem. De server is streng getest op privacy en veiligheid. Ook is gebruikersdata altijd geanonimiseerd en wordt nooit gedeeld met derden.

Over de smart home-apparaten in deze starterkit


Hombli Smart Indoor Camera

Met de slimme beveiligingscamera van Hombli hou je alles in de gaten thuis met haarscherp 1080p Full HD videokwaliteit. De camera filmt ook in het donker met infrarood nachtzicht. Ontvang meldingen op je smartphone als de camera opvallende bewegingen waarneemt. Videobeelden sla je veilig op in de cloud of op een SD-kaart.


Hombli Smart Bulb E27

Creëer de perfecte sfeer in huis met de smart lamp van Hombli. Eenvoudige bediening via de Hombli app. Schakel de lamp in- of uit, kies uit meer dan 16 miljoen kleuren en bepaal de gewenste helderheid en kleurtemperatuur. Automatiseer je lampen zodat ze automatisch inschakelen bij zonsondergang of onder andere voorwaarden.


Hombli Smart Socket

Met deze slimme stekker maak je in een handomdraai elk elektrische apparaat in huis slimmer. Bedien de smart plug via de Hombli app en bekijk je energieverbruik via de energiemeter. Stel ook eenvoudig tijdschema’s en timers in waarmee je de slimme stekker automatisch in- of uitschakelt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hombli Starterkit – Smart Lamp Wit & Gekleurd Licht - Slimme Camera – Slimme Stekker
Uw waardering