Avanca Minim True Wireless Earbuds

Luister naar uw favoriete muziek, blijf moeiteloos verbonden en neem voorgoed afscheid van onhandige kabels. De ultralichte, bekroonde Avanca Minim Wireless Earbuds zijn volledig draadloos en geven u 100% (bewegings)vrijheid.

Niet op voorraad

De Avanca Minim draadloze oordopjes zijn de perfecte samensmelting van ontwerp, vakmanschap en audiokwaliteit. Deze bekroonde true wireless earbuds zijn compleet vrij van kabels. Geniet van uw favoriete muziek zonder snoertjes die afleiden, beantwoord binnenkomende telefoongesprekken zonder uw telefoon aan uw oor te hoeven zetten en bedien eenvoudig uw digitale spraakassistent, waar en wanneer u maar wilt.

De Avanca Minim Wireless Earbuds zijn voorzien van geavanceerde true wireless stereo (TWS) technologie, waardoor u uw mobiele apparaat met één (mono) of twee (stereo) oordopjes kunt gebruiken.

Subliem stereogeluid

De Avanca Minim Wireless Earbuds zijn voorzien van een superieure draadloze connectiviteitsoplossing en uitgerust met de nieuwste generatie CSR® Bluetooth 4.2 chipset om feilloze prestaties te garanderen. Gecombineerd met eersteklas speaker drivers en een gebalanceerde frequentiecurve produceren deze oordopjes dat warme en volle stereogeluid waar u naar op zoek bent wanneer u naar uw favoriete playlist luistert. Of het nu jazz, pop of housemuziek is, de Avanca Minim Wireless Earbuds zijn er klaar voor!

De oordopjes werken vlekkeloos met muziek apps als Spotify, Deezer, Apple Music en Groove. Met de single touch bedieningsknop controleert u het volume en spoelt u door of terug naar een volgend of vorig nummer zonder uw telefoon uit uw tas, jas of broekzak te hoeven halen.

Technologie ontmoet design

Het elegante, onderscheidende design van deze true wireless oordopjes is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2017. Het oogstrelende ontwerp in prachtig metallic zwart of zilver met details in geborsteld aluminium maken de Avanca Minim Wireless Earbuds een verfijnd accessoire voor iedereen die de mobile lifestyle trend omarmd en die op zoek is naar de beste draadloze stereo geluidservaring zonder esthetiek op te offeren.

Perfecte pasvorm

De Avanca Minim Wireless Earbuds beschikken over wisselbare zachte siliconen in-ear tips in twee verschillende formaten voor een optimale en comfortabele pasvorm. De in-ear tips zijn tot in perfectie ontworpen zodat de oordopjes door alleen uw oren op de plaats gehouden worden.

De vorm van de oordopjes, de diagonaal afgesneden in-ear tips en het ultralichte ontwerp zorgen ervoor dat de Avanca Minim Wireless Earbuds nooit uit uw oren vallen. Een enkel oordopje is uitgerust met een schat aan technologie, maar weegt slechts 4,5 gram. U merkt nauwelijks dat u de oordopjes in hebt.

De perfecte pasvorm van de Avanca Minim Wireless Earbuds creëert passieve geluidsonderdrukking. Verkeers- en omgevingsgeluiden worden tot een minimum gereduceerd,  waardoor er een maximale balans ontstaat tussen de beste geluidservaring en het bewustzijn van wat er om u heen gebeurt.

Kraakheldere gesprekken

De single-touch controleknop van de Avanca Minim Wireless Earbuds laat u inkomende telefoongesprekken direct via het oordopje aannemen (of weigeren). Dankzij de cVc® technologie – wat staat voor “Clear Voice Capture” – wordt het omgevingsgeluid maximaal teruggedrongen, zodat de persoon aan de andere kant van de lijn u duidelijk kan horen. U kunt op een normaal volume praten en encryptie zorgt ervoor dat al uw gesprekken binnen het 10 meter Bluetooth bereik veilig blijven.

Bewaren en opladen

De Avanca Minim Wireless Earbuds worden vergezeld van een stijlvolle laad- en bewaarcapsule. Dit prachtige aluminium kokertje beschermt de oordopjes niet alleen wanneer ze niet in gebruik zijn, het is ook nog eens voorzien van een oplaadmodule met 400mAh batterij. Plaats de oordopjes in de capsule en ze worden opgeladen, waar u ook bent. De laadcapsule biedt 3 volle laadbeurten, wat gelijk staat aan maar liefst 12 uur audiotijd!

De laadcapsule van de Avanca Minim Wireless Earbuds is kleiner en lichter dan een zoutvaatje en past eenvoudig in een tas, jas of broekzak.

Geschikt voor spraakassistenten

De Avanca Minim Wireless Earbuds zijn geschikt voor gebruik met ’s werelds meest populaire spraakgestuurde digitale assistenten zoals Siri, Google Now en Cortana. De single touch controleknop biedt u de mogelijkheid uw spraakassistent te activeren en binnen enkele seconden kunt u een routebeschrijving opvragen, WhatsApp berichten versturen of een Uber boeken, alles 100% hands free.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avanca Minim True Wireless Earbuds
Uw waardering