Avanca Bluetooth Audio Earmuffs

Geen koude oren meer én tegelijkertijd luisteren naar muziek. Deze volledig draadloze Bluetooth Audio Earmuffs met zacht imitatiebont zijn een musthave voor de winter. In 3 stijlvolle kleuren verkrijgbaar.

Op voorraad
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 59,96

De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs combineren mode en technologie op een unieke manier. Met deze stijlvolle, draadloze oorwarmers houdt u uw oren warm en luistert u tegelijkertijd naar uw favoriete muziek zonder last te hebben van onhandige draden die in de weg zitten. Een musthave voor de koude wintermaanden!

Hoge geluidskwaliteit en eenvoudig in gebruik

Dankzij de Bluetooth 4.1 verbinding koppelt u uw smartphone, iPod of ander Bluetooth-apparaat eenvoudig aan de oorwarmers en heeft u geen extra software nodig. Verkeers- en stadsgeluiden worden dankzij het zorgvuldige ontwerp van de oorwarmers tot een minimum teruggedrongen, zodat u de muziek uitstekend kunt horen. Nummers overslaan, het volume regelen en ook het aannemen van inkomende gesprekken gebeurt via één druk op het  controlepaneel dat bevestigd is op het oor. De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs zijn volledig symmetrisch, waardoor u het controlepaneel zowel bij uw linker- als rechteroor kunt dragen. De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs switchen automatisch van audio naar telefoonmodus wanneer u wordt gebeld. De oorwarmers bevatten een geïntegreerde microfoon van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u al uw gesprekken kunt voeren zonder de oorwarmers af te zetten of te hoeven schreeuwen. 

Tot 8 uur non-stop muziek luisteren

Strandt u deze winter op een treinstation of gaat u een dagje skiën? Geen zorgen, de oplaadbare batterij van de Avanca Bluetooth Audio Earmuffs gaat 8 uur mee en staat dus garant voor urenlang luisterplezier. Wanneer de batterij leeg is, laadt u deze snel en makkelijk op via de meegeleverde micro-USB kabel.

Keuze uit 3 kleuren

De oorwarmers zijn gemaakt van zacht polyester en verrijkt met stijlvol en comfortabel crèmekleurig-imitatiebont. Ze houden uw oren tijdens de koude winterdagen heerlijk warm. De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs zijn naast klassiek zwart ook verkrijgbaar in de trendkleuren fuchsia-roze en kastanjebruin.

Specificaties

 •          Draadloze audio oorwarmers voorzien van Bluetooth 4.1
 •          Luister naar muziek en neem inkomende gesprekken aan zonder koude oren te krijgen
 •          Materialen: 100% polyester, imitatiebont
 •          Kleur: Zwart met crèmekleurig imitatiebont. Ook verkrijgbaar in fuchsia-roze en kastanjebruin, met crèmekleurig imitatiebont
 •          Maat: One size fits all
 •          Herlaadbare batterij (30mA), laadtijd 1,5 uur
 •          De batterij van de headset is op te laden via de bijgeleverde micro-USB kabel.
 •          Bluetooth bereik 10 meter
 •          LED: blauw/rood LED-indicatie
 •          Audiotijd: 8 uur
 •          Werktemperatuur:  -10˚C tot +70˚C
 •          Stand-by tijd: 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avanca Bluetooth Audio Earmuffs
Uw waardering